måndag 26 oktober 2009

En helg med möten och FANICA

Ja då va det söndagskväll denna helgen har gått fort. Har inte hunnit vila. Men så är det när man har börjat jobba. Har hunnit med både FANICA och sammanlagt 8 timmar i kyrkan. Lördagen började med FANICA arbete på kyrkogården, där vi lärde barnen matte. Det var lite läskigt speciellt med tanke på att jag inte är så bra på matte. Men det gick förvånansvärt bra! Det var roligt att träffa dem igen:)

På lördagskvällen åkte jag och Hanna med pastorsparet till en annan kyrka, Pocara (djungelkyrkan som vi säger). I den kyrkan var det friande för att distriktet fyllde 5 år. Så mötet var långt men ganska roligt, mycket sång en lång predikan. Tur att barnen satt bredvid oss så jag hade en anledning att rita. Efter predikan var det dags för några av församlingarna som är i distriktet att framföra något. När det var Ticte Northe´s tur så blev även vi framdragna. Vi sjöng två sånger, eller jag o Hanna stod mest och mimade. Svårt när man inte kan texten. Vi kom hem väldigt sent eftersom mötet var i säkert 4 timmar och det tog en timme att köra hem till oss.

Även söndagen spenderade vi i Pocara på ett 4,5 timmars långt möte. Det var varmt och ja mycket sång. Det är fascinerande att se hur länge och hur hängivet det sjunger. Kanske något vi borde tänka på i Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar