tisdag 22 september 2009

Va en dag till?

Helt otroligt! har det gått en dag till?? känns som det va igår jag satt här o skrev.. oj det va det ju.. hehe.. skriver medan Hanna smäller spindlar på våran vägg. hehe rätt åt dom... ja hmm va har vi gjort idag?? öhh vaknade nästan till Davids ljuva stämma.. sen blev det bråttom. Kl 07.45 började vi strula med datorn. För vi skulle ha ett möte med Sverige via ett program som heter Paltalk. Det strulade ganska rejält först för att David ville ha allt på storbild och sen för att min mick till datorn inte ville fungera tillsammans med det programmet. Tillslut fick vi ta Davids dator och så va mötet öppnat. Vi snackade med Team-Gilead och Pontus om en halv bok som vi plågats med att läsa. Det gick väl så där. Lite drygt att sitta 6 st vid en dator o snacka men men det kommer man in i.

Efter lite fika så berättade Ruth mer om FANICA-projektet ( gatubarn). Det ska verkligen bli intressant att se sådant arbeta och vara bland gatubarnen. Efter siestan gick David och Pablo igenom vårat schema och vi fick höra lite mer om det olika församlingarna.

När vi slutat för dagen gick vi ut på äventyr. Vi gick till stormarkanden för att handla. hehe Vi lyckades hitta dit och tillbaka.. OHH vi gick i mörkret tillbaka, måste sett kul ut 6 vita tjejer med 4 ryggsäckar o 3 kassar.. hehe men men sånt får man bjuda på.. så va det åter dags att krypa till kojs. Ska bli skönt. God natt på er eller God morgon eller när ni nu läser detta..

1 kommentar:

  1. Vi är faktiskt några stycken göteborgare som läser bloggen och kul är det. Faktiskt så roligt att jag själv kan tänka mig att göra samma sak som ni gör. Hmm undrar om man är för gammal för såna äventyr

    SvaraRadera