måndag 28 december 2009

Så nu är Julen över

Ja nu är julen över. Det var en trevligt julafton, fick faktiskt julklappar även om seden är att man bara ger till barnen. Fick simpsons monopol och en handväska men ett tryck där det stod cochabamba Bolivia på. hihi jättefin!

Ja va hände mer på julafton inte mycket vi åt och pratade, men jag blev lite sjuk, dels förkyld och sedan hade jag ätit något min magen inte tyckte om. men sånt är livet här nere.

Juldagen var vi bjuda till pastor Pablo på lunch. Det var gott o trevligt, satt o pratade med hans söner som kan engelska. Riktigt roliga filurer det där. Annars så tog vi det bara lugnt såg lite film på kvällen

Resten av dagarna har vi bara tagit det lugnt, börjat på ett enormt projekt med att bygga ett pussel på 2500 bitar. kommer ta sin lilla tid men då har vi något att göra. Är som lite tråkigt här när det bara är vi och portvaktens familj. Jo Johanna ( från Lycksele) är också kvar men hon har så mycket att göra nu innan hon åker hem så henne ser man knappt. Vi va och handlade med henne idag iaf det var roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar