onsdag 5 maj 2010

Tiden går..

Ja nu har vi varit här ännu en vecka.. o dagarna ser inte så annorlunda ut. Går lite segt att vara på de två olika ungdomsgårdarna, men vi har iaf fin kontakt med grabbarna som bor i kyrkan. O det går fint att samarbeta med tanterna i församlingen. Har berättat om Bolivia i både Sunne och Torsby, det är det enda vi får prata om. Alla fråga väldigt mycket om den tiden, men det blir väl så.

I söndagskväll hände något roligt, efter gudstjänsten under fikat satt vi och pratade med Jörgen ( den enda unga i församlingen) då hörde han att jag skulle låna bilen av Birgit för att köra Christian till tåget. Då sa Jörgen : så ni har ingen bil. vi svarade; nä..då sa han: jag har en över låna den:) det var väldigt roligt så det gjorde vi. Så nu har vi en bil! vilket är bra!..

Så idag när vi var i Sunne så upptäckte vi att ungdomsgården var stängd så då åkte vi hem. Och eftersom inte stereon i bilen fungerade så hade vi frågat Jörgen om han kunde fixa det. Och när vi satt hemma så ringde han och sa att vi kunde komma över så skulle han fixa det. vilket vi gjorde slutade med att vi satt där och pratade och spelade spel. Väldigt trevligt:) Det kommer vi göra om:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar