måndag 19 april 2010

Första dagarna i Torsby

Ja nu har vi varit här i snart en vecka. Det har väl gått bra, har varit mycket på ungdomsgården och hängt, spelat kort. Det är roligt att hänga med ungdomar, men ganska svårt att få kontakt, lättare att lära känna nya människor om man har någon man känner gemensamt. Men detta är ju en utmaning.

I torsdags kväll så var vi på bön och sedan fikade vi hos en tant som bor här i kyrkan. Det var trevligt. Väldigt intressant att lyssna på tanternas erfarenheter. När vi gick ifrån fikat så kom vi på att vi skulle knacka på en av grabbarnas dörr för att kolla om de kunde hjälpa oss med TV:n. Det slutade med att vi satt bjöd två av grabbarna på fika och satt och pratade. Det var trevligt. Känns som att man kommer att lära känna dom ganska bra. Även om det ibland känns som att man inte kan gör så mycket på 6 veckor så kanske man kan göra lite skillnad för en människa.

I helgen har vi mest tagit det lugnt och varit på möte i ett samhälle i närheten. Det var trevligt, träffade lite ungdomar som var kristna. Det kändes skönt, finns ju inte några i församlingen i Torsby. Kommer bli intressanta veckor här med omväxlande arbete ibland i kyrkan med tanterna och ibland på ungdomsgården med ungdomarna. Omväxlande!

1 kommentar:

  1. Klart att man kan påverka någons liv på sex veckor :) Kul att du verkar trivas och ha det bra:) Kram / E

    SvaraRadera